top of page

BALLKLUBBHUSET & BALLKLUBBHYTTA

Ballklubb- bydelshus og hytta

Ballklubben har fasiliteter for de fleste anledninger, og med nytt tilbygg håper vi at enda flere finner Ørena Arena som en naturlig møteplass i bydelen.

Storsalen og peisestua består slik den har gjort når tilbygget er på plass. På dagtid er det klubbens IFO som disponerer lokalene til bespisning og aktivitet, 60 pluss og Eldres møtes også her, i tillegg til annen møtevirksomhet samt en og annen barnehage som spiser matpakkene sine før de skal i motorikkrommet. 

På kveldstid og i helgen benyttes rommene til møter, arrangement og utleie for selskapeligheter. 

Bydelshuset, klubbhusets nyere del, skal også inneholde klubbaktivitet. Her får vi endelig på plass et HC vennlig toalett og heis til 2.etg. Der blir det e-sport rom som også kan benyttes som møterom, terrasse med fantastisk utsikt over Øren banen. Et kontor og  møterom for alle klubbens frivillige. 

I 1. etg lager vi et "Bydelsrom", Odd Arilds Stue. Her er det en mer hjemmekoselig atmosfære hvor alle som ønsker (medlem eller ikke) i alle aldere kan komme. Mulighet for en liten kaffetår fra en automat! Eller noe kaldt fra vareautomaten. Møte venner, eller bare kose deg med en god bok. Målet er at du når som helst kan bestemme deg for å ta turen. 

Ballklubbhytta, ligger i Finnemarka ca 3 km fra Landfalltjern, et perfekt sted for en rast på en familie utflukt. Hytta benyttes av klubbens "hyttegjeng" gjennom sommeren, som drifter og vedlikeholder hytta. Hytta har fult kjøkken dusj, stort forsamlingslokale (for inntil 50pers) og overnattingsplass (for inntil 30 pers). . 

Mer om leie muligheter

DBK tilbyr lokaler til klubbaktiviteter i peisestua, storsalen og ballklubbhytta. Storsalen rommer inntil 80 personer og leies også ut til bryllup, konfirmasjon, barnedåp, jubileer og fester. Utdrikningslag etc. er ikke ønsket. Lokalene er store og lyse med bla. et stort og velutstyrt kjøkken med servise m.m.

Peisestua har plass til inntil ca. 20 personer. Både Storsalen og Peisestua er utstyrt med prosjektor.

Ballklubbhytta ligger flott plassert ved Myrdammen og har plass til ca. 50 personer. Hytta har innlagt vann og strøm.

Sjekk kalender under for å se hva som er tilgjenglig. I søknadsskjemaet som sendes til husstyret må du skrive inn om du ønsker å booke Storsalen, Peisestua eller hytta, dato og tidspunkt (fra/til). Klubben forebeholder seg retten til å prioritere klubbaktiviterer fremfor utleie til private.

Ønsker du å booke rom på huset og/ eller hytte kan sende en epost til; 

Eivind Sandli, 

eivind.sandli@outlook.com
   

utleierpriser DBK pr 18.10.2022.png
bottom of page