top of page

E-sport

Drammens Ballklubb E-sport.

Drammens Ballklubb har flere aktive e-sport lag. 

E-sport er en relativt ny sport i Norge, og det er en klar forskjell mellom gaming og e-sport. 

Gaming er spilling for underholdningen sin skyld, mens e-sport er spilling med et klart mål om å forbedre ferdigheter. 

DBK E-sport har også deltatt i Breddeserien i 2 år.

Vi har følgende lag: 

Overwatch 2

Lag 1: Er for erfarne spillere.

disse spiller i 2 divisjon GoodGame ligaen og består av 7 spillere i alder 13–17 år. Her er det krav til erfaring og spillnivå for å komme på laget. Dette laget tar ikke i mot spillere pr. nå. 

 

Lag 2:
Laget består av 7 spillere og deltar i 1. divisjon i bredderserien. Laget består av erfarne spillere som har spilt seg opp fra divisjonene under. og er rekrutering inn i GoodGame liga laget vårt. tar inn spillere 

Lag 3:

Lag 3 består av vårest ferkeste spillere. dette er også en yngre gruppe som består av spillere fra 10 år og oppover. Som spiller i lag 3 lærer du grunnleggende kunnskap i Overwatch 2. lag 3 spiller i 3. divisjon breddeserien.  her tar vi også inn nye spillere.
 

CS GO/CS2

Vi starter med CS GO. å vil når CS2 kommer ut gå over til det. Dette blir våres første sesong med CS GO på flere år. Vi melder opp 2 lag til seriespill. det ene laget blir ett jentelag og det andre ett guttelag. her rekruterer vi inn til begge lag. vi i klubben setter en aldersgrense på 12 år her.  

.  

Flerspill gruppe

Vi starter med Flerspill treninger

Det er oppmøte på klubbhuset. 

Det er ingen satt aldersgrense, men barn under 10 år må ha med seg foreldre på treningen. 

Her vil spillerene sammen med trener og veileder på gruppen være med og forme sine egene treninger og hva man ønsker og drive med innen e-sport.Rocket League
Vi har et lag i Rocket League som søker nye spillere. vi trenger 1-2 spillere ranket diamond/champ eller høyere. Vi tar også inn helt ferske spillere her. når vi har nok ferske spillere danner vi ett nytt lag og melder opp i seriespill for disse. Laget vi har nå trener to ganger i uka og konkurrerer i seriespill.  

 

Kontakt DBK Esport på skjema under

E-sport i skole

DBK e-sport har i et prøveprosjekt med Øren skole (1. - 7. trinns skole) jobbet med hvordan e-sport kan benyttes som verktøy for å fremme gode holdninger, kunnskap om teknologi, samarbeid og sosial utvikling. Vi er overrasket over hvor effektivt og nyttig e-sport kan brukes som brobygger mot mange aktuelle temaer i undervisningen.

 

Erfaringene vi har gjort oss og hvordan arbeidet forankres opp mot læreplanen, har vi forsøkt samle i et "erfaringsdokument". Dokumentet er ment for å fortelle om mulighetene, feil og svakheter med opplegget vi mener kan være til nytte for andre. Dokumentet er "levende" og vil komme i nye versjoner etter hvert som vi lærer mer. 

Contact Us
Hvilket lage kunne du tenkt deg å joine?

Takk!

bottom of page