top of page

E-sport

Drammens Ballklubb E-sport.

Drammens Ballklubb har flere aktive e-sport lag. 

E-sport er en relativt ny sport i Norge, og det er en klar forskjell mellom gaming og e-sport. 

Gaming er spilling for underholdningen sin skyld, mens e-sport er spilling med et klart mål om å forbedre ferdigheter. 

DBK E-sport har også deltatt i Breddeserien i 2 år og er representert i alle divisjoner. 

Vi har følgende lag: 

Overwatch

A-laget: Er for erfarne spillere.

A-laget spiller i elitedivisjon i breddeserien og består av 6 spillere i alder 14–18 år. Her er det krav til erfaring og spillnivå for å komme på laget. Dette laget tar ikke i mot spillere pr. nå. 

Treningsdager: Mandag 20- 22 og Torsdag 20-22 

Lag 1:
Laget består av 7 spillere og deltar i 1. divisjon i bredderserien. Laget består av erfarne spillere som har spilt seg opp fra divisjonene under. 

Lag 2 og 3:

Som spiller i lag 2 og 3 bør du ha grunnleggende kunnskap i Overwatch. Lag 2 og 3 består i dag av 7 spillere i alderen 12–16 år. Lag 2 konkurrerer i 2. divisjon i breddeserien og lag 3 spiller i 3. divisjon. 
 

Treningsdager: Mandag 18.45–20.00 og Torsdag 19.45–21.30.

Lag 4 og Rekrutt:

Dette er lag hvor det er litt yngre spillere 12–13 år, eller for de som er nye i spillet. Ingen av lagene konkurrerer i bredderserien, og har kun treninger. 

Dette er første stopp for alle nye spillere. 

Vi dannet rekrutt for å bli kjent med spillerene før de blir tildelt lag. Dette for å gi best mulig tilrettelegging for nye spillere, men og slik at vi setter sammen lag som er så jevne som mulig, og dermed fører til best mulig trening for alle.

.  

Treningsdager: Mandag 19-21 og Torsdag 19-21

Supersmash Ultimate

Vi starter med Smash treninger torsdager kl. 17.15. 

Det er oppmøte på klubbhuset. 

Det er ingen satt aldersgrense, men barn under 13 år må ha med seg foreldre på treningen. 

Ta med pro kontroller om du bruker dette. 

Treningsdag: Torsdag 17.15- 19.00

Rocket League
Vi har et lag i Rocket League som søker 1–2 nye spillere ranket diamond/champ eller høyere. Laget trener to ganger i uka og konkurrerer i seriespill.  

Treningsdag: Torsdag 17.15- 19.00

Vi ønsker også å starte et rekruttlag i Rocket League med treninger tirsdager og torsdager. Blir det et komplett lag meldes dette opp i seriespill fra neste sesong. 

Kontakt DBK Esport på skjema under

E-sport i skole

DBK e-sport har i et prøveprosjekt med Øren skole (1. - 7. trinns skole) jobbet med hvordan e-sport kan benyttes som verktøy for å fremme gode holdninger, kunnskap om teknologi, samarbeid og sosial utvikling. Vi er overrasket over hvor effektivt og nyttig e-sport kan brukes som brobygger mot mange aktuelle temaer i undervisningen.

 

Erfaringene vi har gjort oss og hvordan arbeidet forankres opp mot læreplanen, har vi forsøkt samle i et "erfaringsdokument". Dokumentet er ment for å fortelle om mulighetene, feil og svakheter med opplegget vi mener kan være til nytte for andre. Dokumentet er "levende" og vil komme i nye versjoner etter hvert som vi lærer mer. 

Contact Us
Hvilket lage kunne du tenkt deg å joine?

Takk!

bottom of page