top of page
  • kko

Aktivitetsløype innviet med åpen dag i på Ballklubbhytta


Onsdag 4.10.23 var det åpen dag på Ballklubb-hytta da den nye aktivitetsløypa ble offisielt åpnet. I det flotte høstværet fant omlag 70 personer veien til hytta i anledning åpningen. En stor tropp på nesten 40 barn fra IFO fikk testet den nye løypa. De fikk prøvd seg i klatringer, balansegang, husker, slengtau og en 25 meter lang zipline. Ungene synes løypa var fin og hadde det meget gøy. Gledelig var det også å få besøk av 60+ som også vil se på klubbens nye installasjon i skogen.


Hyttegjengen sørget for at alle fikk servert pølser, vafler og noe å drikke. De vil berømme ungene fra IFO for fin oppførsel og ikke noe søppel igjen etter beretningen.Aktivitetsløypa er etablert med økonomisk støtte fra Drammens Tiende/Sparebankstiftelsen DNB, Sparebank 1 Sør-Øst Norge og NBBO. I tillegg har Drammen Kommune gitt tillatelse til å anlegge løypa del på deres grunn og ytet hjelp med tømmer til de ulike postene. I tillegg et stort lass med flistømmer.


Løypa er montert av anleggsfirma Håkonsen & Sukke som har sponset løypa med utlån av en stor fliskutter.


Men løypa hadde ikke blitt realisert hadde det ikke vært for hyttegjengen som møtes hver onsdag hytta. De har i høst nedlagt godt over 150 timer på dugnad ved å dra tømmer på plass til de ulike postene, klippe og opparbeide sti samt sørge for utkjøring og utlegging av flis.Håpet er at vi kan skaffe mer finansiering for å utvide løypa og kanskje få på plass en gapahuk ned mot Myrdammen.


Tekst og bilder: Roar Hansen

220 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page