top of page
  • kko

Avtale i boks med totalentreprenør for Øren Bydelshus

Oppdatert: 9. jul. 2021

Sommerferien startet bra med signering av avtale med totalentreprenør for bygging av tilbygg på klubbhuset. Arbo entreprenør har sterk tilknytning til Drammen og kjenner vår bydel godt. Det lover bra for en tett samarbeidspartner for bygging av et bydelshus.


Tirsdag 22. juli traff blekk papir og realiteten om et tilbygg på klubbhuset enda nærmere virkeligheten. Med god veiledning av DBK'er Arild Indresand har anleggskomiteen vurdert innkommende anbud og forhandlet frem avtale med valg leverandør for bygging av tilbygget på klubbhuset.Komiteen er svært fornøyd med å ha landet på valget av Arbo entreprenør som har solid erfaring innenfor nybygg og rehabilitering. Med base på Gulskogen og lokal tilknytning til Øren, er Arbo godt kjent med vårt område og spent på å være med på å skape noe annerledes og nytt på Øren som et bydelshus for hele vår nye kommunedel.


Totalentreprisen betyr at Arbo skal levere alt av arbeider til ferdig oppført bygg med nøkkel i døra. Inventar. løsøre og utstyr blir et eget underprosjekt. Medio august skal fremdriftsplanen med underleverandører være klar. Vi håper derfor på oppstart av selve byggingen i september.

F.v. Arild Indresand, DBKer og uunnværlig hjelper og veiler i anbuds og kontrakts prosessen. Nils Harald Grøstad, medeier og DBKs kontaktperson hos Arbo under byggingen. Erik Wilhelmsen, DBK-veteran, initiativtaker, pådriver til prosjektet og leder av anleggskomiteen. Jostein Johansen, daglig leder av Arbo. Ola Ekeberg Apenes, Klubbkoordinator og Arbos kontaktperson for prosjektet.


Men det er flere som allerede har bidratt tungt i prosessen for å lande en endelig avtale om oppføring av bygget. Ikke bare har vi vært heldige med velvillige leverandører av underlag som vann-avløp, brannsikring og vurderinger av konstruksjon. Vår "egen" Andreassen Elektro har bidratt med sin spisskompetanse for å få på plass spesifikasjonene for El-installasjonen. Sist men ikke minst er vi så heldige å ha DBKer og Drammen ski pådriver Øystein Rognebakke fra Halvorsen & Reine med som nok en sentral hjelper. Fjellstøtt har Øystein geleidet oss gjennom søknadsprosesser og dialog med kommunen, for ikke å snakke om tegning av selve bygget. Å finne det fantastiske nivået av kompetanse til et slikt prosjekt i egen klubb er smått overveldende!


Vi jobber fortsatt med videre finansiering hvor målet er å gi klubben lavest mulig gjeldsbyrde. Dette er viktig for at betjening av lån sammen med økte driftsutgifter, skal påvirke de økonomiske rammene for klubbens aktivitet i minst mulig grad.


Da er det bare å nyte sommeren med visshet om at høsten ei heller blir en kjedelig sesong i DBK!


God sommer!PS! Det er fortsatt fullt mulig å være med på dugnaden om oppføring av Øren Bydelshus. Få din egen murstein på klubbhuset www.dbk.no/folkeveggen

205 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page