top of page
  • kko

DBK et skritt nærmere drømmen om "bydelshus" på Øren

I lang tid har prosjektgruppen for tilbygget til klubbhuset vårt, jobbet med detaljene for realisering. Byggegodkjenning kom på plass i sommeren 2020 og over 2 millioner er sikret i kapital gjennom gave fra Sparebankstiftelsen DNB og Lychefondet.


Tegningene av Halvorsen & Reine har vært klare en god stund og nå også underlaget for anbudet på plass, med fantastisk hjelp fra Will Arentz, SteG, EMteknikk og ikke minst vår langvarige samarbeidsparter og lokalpatriot Andreassen Elektro.


Nå er anbudsfasen endelig i gang og innen februar er omme, håper vi å ha på plass en totalentreprenør for bygget.I mellomtiden jobbes det med videre finansiering, for det er et stykke igjen. Prosjektet ønsker ingen eller minst mulig gjeldsbyrde for klubben, som uansett får en økt driftskostnad med et større klubbhus.


Vi har også fått på plass hjelp av Prospera stiftelsen som skal konseptutrede innholdet for bygget. Vi har allerede et klart ønske om at bygge skal være til for hele vår kommunedel og et senter for Øren. Men det kan bety så mangt. Dette skal Prospera som jobber "pro-bono" for DBK på oppdrag fra Gjensidigestiftelsen, hjelpe oss med frem mot sommeren.

215 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page