top of page
  • kko

Frivillig innsats for klubben fra uventet hold!

I arbeidet med Øren bydelshus er det ikke bare selve bygget det holdes fokus på, men hva skal det inneholde? Det har vi fått hjelp til å finne ut av med dyktige pro-bono konsulenter via Prosperastiftelsen.


20. mai overleverte et frivillig team med 6 konsulenter en rapport de har jobbet med i hele 3 mnd! gratis for DBK! Før prosjektet startet visste de knapt hvem vi var.

Klikk på logoen for å lære mer om Prospera.


Prosperastiftelsen er en frivillig organisasjon som formidler gratis eksperthjelp til frivillige organisasjoner. Med tips fra vår langvarige støttespiller og bidragsyter Gjensidigestiftelsen, ble vi kontaktet av Prospera med spørsmål om det var noe de kunne hjelpe oss med!Det var et tilbud det var vanskelig å takk nei til.


Etter å ha lagt hodene i bløtt en stund og med god veiledning fra Stein Ove Høgdahl hos Prospera, fant vi ut at "bydelshus prosjektet" ville være ideelt for oppdraget. Hovedformålet ble å lage en metode for prosjekter tilpasset vår klubb, til å teste metoden brukte teamet innholdet for huset som utfordring.

Prosperastiftelsen er en frivillig organisasjon som formidler gratis eksperthjelp til frivillige organisasjoner. Med tips fra vår langvarige støttespiller og bidragsyter Gjensidigestiftelsen,

ble vi kontaktet av Prospera med spørsmål om det var noe de kunne hjelpe oss med! Det var et tilbud det var vanskelig å takk nei til.Nå er det opp til klubben å ta med seg arbeidet teamet har gjort inn i prosjektet med tilbygget og videre drift av klubben. Vi gleder oss til fortsettelsen.


Les rapporten her!

Prosjektrapport Drammens Ballklubb 20
.05
Download 05 • 2.08MB

76 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page