top of page
  • kko

Merkedag for DBK!

En stor dag i en stor uke for ballklubben. I 9 måneder har ARBO entreprenørs iherdige håndverkere snekret, sveiset, støpt og montert. I dag var dagen for offisiell overtakelse av 305m2 nytt klubbhus og bydelshus for vårt nærmiljø.


Torsdag 29. september kl 15.00 er den offisielle åpningen av bygget. ALLE DBKere, med flere, er invitert til festen. Da blir det kake (fra Condelica) og pølser (fra Kiwi Landfalløya) så lenge beholdningen rekker. Huset vil være åpent til kl 22.00 for alle de som ønsker å ta en titt. Du kan jo kombinere det med å se DBKs Herrelag spille kamp mot Åskollen. Starter kl 20.00.

Her er gjengen som overvar sluttbefaringen. f.v. Ola Ekeberg Apenes (Daglig leder DBK), Tormod Hansen (leder husstyret), Kristian

Nordli Rekstad (Prosjektleder ARBO), Erik Wilhelmsen (Initiativtaker og ildsjel til prosjektet), Roar Hansen (NEstleder i DBK), Nils Harald Grøstad (Daglig leder ARBO). Foran: IFO hunden Simon.
Alle DBKere har fått invitasjon på mail. Torsdag 29. kommer rektor på Øren skole, Leder av Viken idrettskrets og Stortingspresidenten for offisielt åpne "Huset på banen".


408 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page