top of page
  • kko

Nok et historisk begivenhet for søsknene Kirkeberg Mørk

Norges skiforbund langrenn presenterte tirsdag formiddag langrennslandslagene for sesongen 2021/22. Blant hele 6 skiløpere fra Drammensregionen får søsknene Emma (18) og Martin Kirkeberg Mørk (20) fornyet tillit på landslags nivå.


Det er ikke ofte det sees søsken par samtidig på landslagsnivå, enda sjeldnere flere år på rad. Emma tok blant annet VM bronse for Norge på stafetten under Junior VM i vinter, og Martin tok i samme mesterskap to gull. Han har allerede som junior etablert seg i senioreliten i Norge og har topp ti plasseringer i konkurranse med Norges beste seniorløpere sist sesong.

DBK får også kommende sesong to utøvere på langrennslandslagene:

Emma får sin andre sesong på juniorlandslaget hvor 6 kvinner uttatt. Martin er tatt ut på rekrutteringslandslaget. Etter to sesonger på juniorlandslaget er han nå klar for rekrutteringslandslaget hvor 6 menn uttatt. Rekrutteringslandslaget er nivået under elitelandslaget for menn, kun 6 menn også på det laget.

Ikke er det bare sjeldent å se et søskenpar flere år på landslaget, men at Martin som junior får innpass på rekruttlandslaget er en begivenhet for seg selv, spesielt for en klubb som DBK.


Vi er kjempe spente på kommende sesong og gleder oss stort over skiløperne som stadig tar nye steg med DBK logoen på brystet!


79 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page