top of page
  • kko

Nytt stort dataparty arrangement på Øren

Drammens BKs E-sport arrangerer igjen endelig det megakule datapartyet The Hive. Sist gang gruppen lagde dette forrykende arrangementet, var i 2019.

29. - 31. oktober blir en helg full av gaming og moro sammen med likesinnede.


Men det blir også sport, E-sport! Sammen med Geeks Esport og Bredde-e-sport alliansen arrangerer vi bredde-e-sport cup hvor unge kan få vise seg frem på en esport arena. Dette er et viktig ledd i det å anerkjenne barn og unges interesser, og gaming er en stor interesse, over 9 av 10 barn i alderen 9-18 spiller dataspill hver dag. Norges desidert største hobby.


Lørdag braker det løs med Overwatch turnering i Øren flerbrukshall. Lier IL, Konnerud IL, Eiker E-sport, Driv IL og selvfølgelig DBK stiller alle med lag som skal til dyst.


For å gjøre det hele komplett, har vi vært så heldige å få med oss den fylkeskommunale aktivitetsappen BIZZY og medieelver fra Åssiden videregående skole til å lage live-sending.


Det blir masse mer gøy og om du bare er nysgjerrig er du mer enn velkommen til å stikke innom. Vi vil se hele Øren, Bragernes og Drammen i Øren flerbrukshall denne helgen:)


Sjekk ut: https://www.dbk.no/drammenslanet for mer informasjon
136 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page