top of page
  • kko

Skitrening med Drammen Ski!

2.-4. KLASSINGER INVITERES TIL SKITRENING TORSDAGER FRA UKE 41


Har du lyst til å prøve langrenn? Drammen Ski starter opp med skitrening torsdag 13. oktober på Spiralen. Skitreningene vil være hver torsdag fra 18.00 til 19.00 med oppmøte på øvre p-plass. Nå på høsten starter vi med barmarkstrening. Alt du trenger er joggesko og tøy som du kan trene ute i. Når snøen kommer, vil treningene foregå på ski.

Vi har fokus på lek, allsidighet og skiglede, og det kreves ingen forkunnskaper for å delta.

Skitreningene er for barn fra 2.-4 trinn, og barna deles inn i grupper etter alder.DRAMMEN SKI

Drammen Ski er et klubbsamarbeid mellom skigruppene i DBK, Sturla og Drammen Strong. Vi er en aktiv skigruppe for barn og unge på Bragernessiden av elven. Noen av oss deltar i renn, andre er bare med for å ha det gøy på ski. Vi trener for det meste i lysløypene innenfor Spiralen. I perioder med lite snø benytter vi oss i tillegg av Konnerud skistadion og områdene rundt Eiksetra v/Martinsløkka i Lier.


VIKTIGE DATOER KOMMENDE SESONG

Aktivitetsdag på DBK-hytta søndag 23. oktober


Skidag på DBK-hytta i mars 2023 (sesongavslutning)


Løpende informasjon om våre treninger og all annen info publiseres på Facebook; https://www.facebook.com/groups/125567890982906/?ref=bookmarks (lukket gruppe – be om å bli medlem).


For ytterligere informasjon, ta gjerne kontakt med Marianne Teigen (trener for 2013-kullet) på tlf. 913 02 114. På Facebook-siden til Drammen Ski legger vi ut informasjon om treningene. Fra hovedsiden er det linker til egne sider for hver av treningsgruppene.


Håper vi ses på skitrening!


Vennlig hilsen oss i Drammen Ski

33 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page