top of page
  • kko

Takk til "isleggerne" på bandy avd. avslutning.

Oppdatert: 5. mar. 2021

Tross strenge krav for smittevern, klarte bandy avdelingen likevel å lage en ekstra ramme rundt bandyavdelingens avslutning for sesongen...vel helt slutt er det ikke enda. Etter at det igjen er åpnet for å spille kamper, holdes isen i gang en uke lenger (t.o.m. uke 10). Deretter vil værgudene avgjøre om det er is eller ikke på Øren Arena.


Isen driftes av en stor gruppe frivillige, på oppdrag for Drammen kommunen. Innsatsen fra denne gruppen på over 15 personer, gjør at aktivitetsavgiften kan holdes lav og at isen har minimalt med stengte perioder. Når været gjør forholdene vanskelige har vi mange som kan trå til for å holde snø og vann unna, slik at det blir mulig å gjennomføre trening og kamp.


Det var gøy at klubben fikk sjans å gjøre stas på Isleggerne, deres tilstedeværelse på arrangementet var med å lage en flott ramme for kveldene. For det var nemlig to kvelder med avslutning for å holde god plass til lag og støtteapparat på og rundt arenaen. Vår nye og gode støttespiller Pizzabakeren Åssiden levert også en hel haug med pizzaer!!Her er et lite utvalg av bilder fra dagene.

Klikk på bildet for å se flere.

87 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page