top of page
  • kko

Vil tilbake etter 50år's tørke.

Etter 50 års fravær ønsker DBK å sondre interessen i miljøet rundt oppstart av et A- lag i bandy. Sist DBK stilte seniorlag var sesongen 72/73.


DBK Bandy har i mange år drevet barne- og ungdomslag, men ser at dersom klubben skal få opp interesse, kompetanse og antall spillere i sporten i våre hjerter, må vi bygge i begge ender. Klubben ønsker derfor nå å se på muligheten for å dekke et aktivitetsbehov i klubben med et seniorlag i 2. divisjon og søker nettopp deg som finner glede i is, skøyter, kølle og ball.


F.v. Christian Bye Møller, Hans Einar Ødegård og Ola Ekeberg Apenes har troa på at er senior tilbud i lavere divisjoner vil være berikende for bandy miljøet i Drammen.


DBK er super klubb med flotte fasiliteter for trening sommer som vinter. Pre-season har vi tilgang til hall og styrkerom 1-2 ganger i uken, mens vi i sesong ser for oss 2 treninger + 1 kamp. Med treninger og kamper på den suverene kunstisen på Øren, skal vi vi gjøre denne til vårt fort, vårt "Highbury".

Christian Bye Møller er en av initiativtakerne bak tiltaket og er spent på om engasjementet der ute er stort nok til å sette igang.


Har du et hjerte for bandy, og gjerne ballklubben, er mellom 18-50 år, har spilt litt bandy/ ishockey tidligere og ønsker å ta opp arven etter Texas Jensen og de andre DBK heltene fra "forna dar", ta kontakt med Ola, Hans Einar eller Christian, eller send oss en meld på Facebook.


Vi er spente og håper interessen er stor nok for å sette igang. Målet er selvfølgelig å stille lag til kommende sesong.


April/mai gjøres det en opptelling av interesserte deltakere for tilbudet som blir 50/50 finansiert av spons/bidrag og aktivitetsavgift.

Er interessen stor nok, kan kanskje drakten se slik ut?

980 visninger1 kommentar

Siste innlegg

Se alle
bottom of page